*

vår blogg suger

SOMMAR. TYP

Oj, det var ett tag sedan jag skrev, men jag skyller det på kicki. för hon är också laaat.

idag var en typ underbaar dag, för det är så bra med torsdagar och slappa lektioneer! yeees, och så var det tillochmed sol idaag! <33 så det blev att sola lite med kicki och lisa vid plaskdammen. fast jag blev nog inte så brun, haha. det var KALLT. kicki var dum. för hon hade typ skrivit något till mig, med jag fick inte se förrän på måndag. sen skrattade hon och lisa jättemycket. sen gick lisa, hon skulle träna. JAG HATAR HOCKEY. iallfall när lisa måste gå och spela.

idag hade vi prov också. det var jobbigt, och jag orkar inte tänka mer på det. visste inte att man kan hata svenska så mkt. ¨

men nu orkar jag inte skriva fler intressanta saker om mitt liv,

PUSS

image13

Sportloooooooooov

Hemma igen från Kickis land :) Suuuperhärligt var det!

image12

Vi HAR ett liv!

Nu när vi äntligen har skaffat blogg för att dela våra intressanta liv med er, har vi kommit på att idag har det bara varit EN ENDA PERSON inne på vår blogg! Det är ganska pinsamt, så nu får ni fan bättra er! Vi lovar, våra liv ÄR intressanta! Till exempel så har vi en speciell regel vad gäller "gul bil". Vi gör High Five och skrattar skithögt så att gamla tanter och gubbar ramlar och bryter benen. Typ.

Ett annat exempel att bevisa att vårat liv är intressant är att vi kan ge varann en blick och samtidigt säga: "Steves", när vi står på Stora Torget. Det slår ni inte ?

Och vi har mer; På fredagar har vårat schema tyvärr en liten håltimme vid ungefär 9.30. Som många människor i Johannelund gör, går vi till solariet. Fast vi solar inte. Vi sitter på varsin liten bänksnutt och äter SMÖRcroissanter och värmer oss. Detta sker såklart i smyg, och bara på vintern. Sommaren på Nya Munken brukar innebära; bikini under kläderna, vattenkrig i plaskdammen och "STÅ INTE IVÄGEN FÖR SOLEN!"

Vår sista, men absolut inte mindre intressant än de andra sakerna är våra kända promenader. Det börjar oftast med att vi pratar om en händelse från skolan, och som till sist blir som ett stycke ur en väldigt komplicerad pjäs. Rösterna blir annorlundare, antingen mööörka, eller ljuuusa. Dialekterna ändras till antingen skånska, östgötska, stockholmska, gotländska, finland-svenska och norrländska. Och vårt kroppsspråk blir från coolt till livfullt!!!



NI VET ATT NI ÄLSKAR OSS,

Karin och Kicki

image11


Kommentera gärna vårat fina liv.

Titanic <33

Jag har kommit på att jag är sämsta på att komma ihåg lösenord! :D varje gång jag loggar in på bloggen, bdb eller msn så skriver jag fel lösenord en gång , haha!

Idaag har jag varit med kicki <3 vi gick lite på stan, hade det trevligt, trevligt :) vi har ju samma dåliga humor och teaterspel :) hahaha!

Just nu ser jag titanic, soorglig film är den, men bra! just nu har de precis krachat i isberget. blev nyss reklam ockaå, hatar deet! :O

pussaaaar nu börjaar det igen! <33

image9

PluggPluggPlugg!

Fan, va det är stressigt i skolan nu då! Bara den här veckan har vi två stoora prov och ett "stort läxförhör". Vi går ju liksom i åttan !?!

Imorgon är det då Samhällskunskap och jag började plugga idag, yees liksom! Matteprov på fredag också, inte så jättekul, haha. Och så har vi läxförhör i Idrott, enda gången i mitt liv jag gör det, säkert...

Som Karin skrev förut så va vi ju på Boda Borg i söndags, riiktigt kul va det! Karin och jag va i samma lag och somsagt så fuskade vi typ på alla (A) Men det är ju liksom inte möjligt att klara banorna utan fusk...hum

image8I'm in löööve

Helgen har jag ingen aning om hur den blir...

Boda Borg!


Idag var vi på Boda Borg med konfan  =) haha det var väldigt kul måste jag säga, fast vi var där otroligt kort tid. och så har jag upptäckt att jag väldigt lätt blir sur när det går dåååligt  :( för det gick dåligt idag!

Just nu sitter jag och längtar till spoortlovet! Ska till gotland några dagar, blir kuul att träffa mina underbara kusineer rikard och victoria <33 blir alltid bad på solbergabadet när vi är där med :D varmaste vattnet!



image7
  min bästa kusiin Victoria <3 haha vi hade mkt kul med adolffredriktröjan ;)

KARINROMBERG

Myyysigt !

Uuunderbar dag!

Karin sov här och vi vaknade tidigt, otroligt nog! Åt en jättegoood frukost, och drog sen ner till stan och åt lite. Jag skulle köpa ett par byxor, men insåg sen att dom va sjuukt fula, haha! Har nu lite pengar som måste spenderas på andra håll, mohaha! Karin åkte hem sen, så jag hade det lite tråkigt hemma...

KVÄLLEN med Ray var jättemyysig! Vi åt på Steves, kände oss LITE iakttagade av typ hela vår skola, menmen! Sen satt vi och pratade om våra liv på McD, myycket intressant <33
Eftersom våra (iaf mina) fötter va frusna till is åkte vi buss hem, och snällaste Ray följde mig hem. DU är sötast <3

Nu sitter jag och dricker te i mjukiskläder och tofflor, fast mina fötter är fortfarande iskalla, hihi.

Imorgon är det konfa och vi ska till Boda Borg, fast först är det såklart gudstjänst och fika med gamlingarna. Det är ju (inte) det bästa med konfan.... Jaja, får väl hoppas att det blir kul imorron, kommer vara trött i alla fall.

image6

PUSSPÅKINDEN


RSS 2.0