Baaakstuga!

Skolan va jävligt långtråkig idag, förutom typ Bakstugan. Bakade tre sorters kakor idag, jippie liksom! Först bakade vi scones, som va lite salta enligt mig..hum. Sen va det kringlor eller vare heter, skiiitansgott asså! Typ smör=gott, haha. Och sist men inte minst; chokladkakor eller vad dom hette. Asså shiiet det va längesen jag smaka nåt så gott, haha. Ett plus med bakstugan är ju att Kari gillar Karin och mig så mycket, så ibland får man ju göra dubblesats, juhuu!

Så nu sitter jag här och tjockar mig, och dricker te! Och så tänker jag på imorgon....ska ta en av dom där sprutorna mot nån cancer, och jag som då hatar sprutor mer än allt annat! Det gick ju bra förra gången, men JAG VILL ÄNDÅ INTE!

Nu blire plugg, såklart eftersom det kommer va det största fritidssysselsättningen dessa veckor framöver. Religionsprov på fredag, iofsig lite slappt (A)

PUSSIII

Kickan

image5        Ge mig sommaren, tack!

simhallen :)

nu verkar det som att vi inte har ngt liv, bara för att vi skriver blogg så ofta. men just nu har jag typ inget att göra, så det blev att skriva lite ;)





kom hem för ett tag sen från kicki <3 har haft en underbaar helg med henne, mkt kul har vi haft. Idag tex gick vi till simhallen i det nästan sköna vädret :) var där med matthias och kicki. tyvärr så var det folk exakt överallt, det var ju typ simmarSM för småbarn :O 

förövrigt så förstår jag verkligen ingeting på blogg.se, och så är det dåligt att texten är så liten! och så fattar vi inte hur man ändrar bakgrundsfärg. och så är allting bara konstigt. menmen, vi överlver ;)

pussar på dej <3
 

Pizza och Coca Cola, och såklart promenad!

Efter pizza på Ekkällan gick vi en stooor promenad med Oliiver typ i områden som va helt okända för Kicki. Fast Karins braiga lokalsinne gjorde allt mycket mer vilset ! Jaha, vi pratade i alla fall lite om allt möjligt, och la oss och vliade lite på Berga spontanidrottsplats tills det släcktes! Sen slog vi vad om var Berga Centrum låg också, och Kiiickan vann såklart!

-Nu sitter jag här och har bajstråkigt eftersom Karin ligger bredvid mig och typ sover!? Liksom hur mycket är klockan ? Och så kommer hon säkert typ väcka mig mitt i natten och vara jättepigg! WellWell, hon är iaf bäst, fast hon ibland är för trött-

Karin och jag gjorde också skiiitansroliga filmer imorse ! Helt osminkade i linne och hotpants gjorde vi tönt-filmer med masoooor roliga grimaser och tantskratt! Karin va bäst på det, mest erfaren typ ! Så OM vi nu blir lite deppiga någon dag så har vi bestämt att vi ska kolla på filmerna och bli 1 000 000 gånger så glada ! Asså jag skojar inte, skiiiiiitans va dom äger !

We are the best - fuck the rest

Kicki (och Karin)


Karin och Kicki tittar ner på folk...

image3image2              image4


Om nu alla andra skaffar blogg, varför skulle inte vi kunna göra det liksom?

RSS 2.0