KARIN

igår var jag på en gudstjänst, känner mig typ gudig nu :s men jag har bara gått för att jag avr tvungen att gå två ggr på lovet enligt mina konfaledare. Iaf så gick jag i visborgskyrkan på midnattsmässa hette det. det började klockan elva på kvällen. Så jag tänke att okej, då kan det ju inte var så länge. men då när jag kom dit så var det fullt med folk, konfirmader gissar jag. och så började allting ute. så skulle man stå i snön och sen gå in. OCH DET TOG EN OCH EN HALV TIMME! :O  och i slutet skulle man gå ut och skrika att jesus var uppstånden. jag tyckte det var läskigt. asså det var typ som  något sekt eller så kändes det som,.

och idag har jag vart ute och gått, det har ju kommit massor med snö! inte så kul tyvärr,
och eftersom det är påsk så har vi ätit Memma. det ser ut som en misslyckad kladdkaka och smakar som gammalt kaffe. med med mkt socker och grädde så kan man äta mkt. det är GOTT. om man inte äter för mkt.

funderar på att gå på stan sen, men först ska jag typ bada och tvätta håret. hade tänkt följa med eddy och rikard och bada på svenska spel, men såklart har jag glömt badkläder hemma. som vanligt. Edvin och rikard var på ÖB och köpte vax igår för 5 kr! haha ÖB äger ;)  typ

mormor har inga bilder, men jag hittade typ en bild på gotland. Rikard sa att den var fejkad, men jag vet inte riktigt. egentligen ska kyrkan tydligen inte synas ur den vinkeln. aja, det är en fin bild.

image22

på gotland fortfaraandeeeeeeeeee

Har precis kommit hem igen. Var på stan med Edvin och min kusin Rikard, mormor och mamma. det var inte så kul för det blåser snö överallt! Längtar inte efter att vi ska åka hem igen, för jag vet att det kmr blåsa typ hela båtresan. Men jag köpte ett par shorts iaf. och så har jag varit på ÖB såklart, men jag köpte iget för jag glömde pengarna hemma.  sen har jag vart i chokladaffären, MUMS!

och så har jag en ny bästa vän! en massagestol på Harry Carlsons typ mittemot mormors lägenhet. som man förstår finns det inte så mkt att göra på gotland när det är sånt här väder. Victoria är på ridtävling med min morbror och Eddy och Rikard är ute och går med hunden. Johanna har jag inte heller sett, vet inte om hon är här. eler om hon bor kvar här :S    



KARIN ROMBERG

på gotland!


har precis kommit hem från gotlands sjukhem. var där på en gudstjänst, för vi måste gå på två gudstjänster på lovet. :( bajs.  men det avr inte så farligt, för det var bara tjugo minuter med gamla människor. det var kanske tio gamlingar i rullstol och så var det jag, mamma och mormor. en gubbe satt och grät tror jag, och de flesta sov. men inte jag, haha. jag drack kaffe och åt rulltårta. det var den bästa gudstjänsten som jag nånsin vart på, inte för att jag har varit på många, men ändå.

det är ganska tråkigt väder och det blåser, så jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag. om ett tag kommer iaf min kusiner och ska äta här! äntligen ska jag få födelsedagspaket och tåååårta :D  

och så har jag ringt lite med skype, för mormor har det. väldigt billigt så jag har ringt till lite släktingar i finland, haha :D och till pappa typ fem gånger för det är så kul.

om ett tag ska jag nog till ÖB för jag går alltid dit när jag är här. varje dag, haha. jag hittade en tia nere på gården förut när jag gick till sjukhemmet, så jag ska nog köpa godis. och så ska jag köpa blommor på atterdags och gå till morfars grav. för mormor bor typ granne med kyrkogården.

men nu ska jag gå och prova morfars sjömansmössor och prova smycken!

pusspuss <3

KARIN


 


yeaaaah!

Nu ska jag åka till gotland alldeles strax :Dimage20

Karin-Och-Kicki-Helg!

Var med underbara Karin i lördags, och hade en sjuukt slapp dag! Mitt ansikte va typ uttorkat av något medel, så Karin lekte massör och masserade in massor med fuktoljor och skit i mitt ansikte. Nu är det lent som sammet (inte). Gick sedan Spåret också, hurtiga som vi är.

Badade fotbad också, och eftersom Karin hade hört att det skulle vara "nyttigt" med te i, så hade vi grönt te i det typ kokheta vattnet. Väldigt mysigt (inte). Sen krossade vi i lite röd chili (den starkaste av de alla) och fan va skönt det va! Man kände liksom att det skulle bli bra, och fötterna luktade sjukt bra efter!
Värt att prova, hörni!

Färgade hennes hår också, fast det va visst på fredagen, SKITFINT blev det i alla fall! Typ samma färg som hennes ögon, alltså typ mörkbruna. Hon blev också väldigt nöjd, det var ju trots allt jag som färgade hennes hår! Sov över hos henne också, i hennes kalla rum. Freezing!

Köpte också en film igår; Sweet Home Alabama, lite småhärlig film.

Idag blekte Karin mitt hår, och jag satt typ spikrakt hela tiden, så jäävla nervös va jag. Man vill ju liksom inte att det ska bli oranget :S Men eftersom Karin är en sådan utmärkt frisör, så blev det blont! Precis så som jag ville ha det! TACK KARIN <3

image18

Underbar helg har det varit, med min underbara Karin!



Okej, det blev ett långt inlägg, men liksom, hur ofta skriver vi!?

Måste tillägga att Lindsay Lohan nog är världens vackraste kvinna.

image19

Ni vet att ni älskar mig,
Kiiiicki

:S


Sitter just nu och är TRÖTT

det var en slapp dag idag :) för det var ju typ dansuppvisning i aulan. är väldigt mätt, för jag och kicki delade på en kladdkaka :S men det var gott såklaaart! det gör ont att skriva, så jag tänker inte skriva så mkt mer. för jag lyckas ju alltid förfrysa fingrarna så de blir HELT GULA! lite scaaary liksom ! så jag måste ju lägga ut en bild på det såklart! :D


image17



VI HAR TRÄFFAT BJÖRN BORG

image15

Nu är han lite äldre...

<3

Bara för att KARIN är den bästa personen som finns <3


image14

BEBIS <3


You know you love me,
Kiick

RSS 2.0