Arg

Just nu är jag faktiskt ganska sur. På en viktig sak. Egentligen, hur många tycker om mörk choklad med saltbitar i? Nej just det, ingen! Förutom jag! Men ändå ska den vara slut i alla affärer! Nej, jag förstår faktiskt inte hur det kan komma sig.  


Lisbert <3 Karbert

" Det känns verkligen inte som sommarlov. Jag skulle lätt kunna fortsätta gå i skolan ett tag till."

Så sa Lisa på skolavslutningen. Och trots att lilla Lisbert är ganska konstig ibland, och lätt blir sur på mig, tycker jag mycket om henne. så detta minimala inlägg är till Lisa. Den tuffaste hockeyspelaren jag känner, jag känner ju inte så många nämligen....

Och så skulle jag vilja tillägga att jag läste alla papper vi skrev när vi var på Gotland föra sommaren. Dikten vi skrev, och kartorna som vi skrev på. Vilka minnen!♥


Godmorgon

Vilken härlig dag! Nej jag skojar bara, fy fan vilket väder. Man hoppades ju på att det skulle vara fint på skolavslutningen, men nejdå. Som tur är har det ju varit helt underbart veckorna innan!

Jag vet inte om det är någon som läser vilken tid jag skrev det här, antagligen inte. Så jag skulle vilja lägga till att klockan är halv tio. På sommarlovet! Och jag är uppe. Varför? Jo, egentligen vaknade jag klockan åtta, för mamma väckte mig. På noll sekunder skulle jag vara påklädd och sitta i bilen. För att jag tappade mitt amband igår på stan, vi skulle åka och leta. Det var faktiskt väldigt synd att jag tappade det, för jag fick det på min konfirmation av mormor, mamma och pappa.
Så om nån hittar det, snälla säg till! Stort, som små fyrkanter med stenar i, i silver.

Nu kom jag precis hem från Tempo. Töntigt namn. Och jag gjorde en trevlig liten observation. Att klockan nio på morgonen är det sexårigarna som regerar på Tempo. De finns överalllt, och de köper godis. Det visste jag faktiskt inte, men det känns som att det var sålänge sedan man själv var liten och vaknade halv sju på morgonen. Men jag kommer inte ihåg att jag var i affären klockan nio. Det tror jag nog inte.

Och igår sa jag hejdå till Kicki, vi kommer inte träffas på sex veckor, eller värre. Sex långa veckor. Det är faktiskt ganska sorgligt eftersom vi alltid träffas i vanliga fall. Kicki är bäst!

PUSSSSSSS


 

.

just nu är jag hungrig, ligger och väntar på att pappa och lillebror ska komma hem. de skulle köpa med mat hem till mig efter matchen. jag tror att de vet att jag inte laga mat så bra (a)

det har verklogen varit slappa dagar nu, fredag, lördag. Jag har bara varit hemma och det känns som om att jag har varit ledig en vecka minst. men jag har inte bara legat och latat mig kan jag säga! stora framgångar med poolen nu, efter att ha jobbat hur mkt som hekst med pappa. och nere i gropen är det som en bastu.

var på rixfm också såklart, fan vad musiken suger! annars var det rätt okej,

pussssar   
karin

RSS 2.0